0252-220540 info@acc-delange.nl
Aanmelden nieuwsbrief

Fiscaal Advies

Belasting is vaak een grote kostenpost en als ondernemer wilt u natuurlijk zo voordelig mogelijk uitkomen. Accountantskantoor de Lange kan u helpen en adviseren bij fiscale vraagstukken en voorzien van up-to-date fiscaal advies. Wij heten u van harte welkom voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Sassenheim. In een kosteloos en oriënterend gesprek kunnen wij u vertellen wat wij op fiscaal gebied nog meer voor u kunnen betekenen.

Fiscaal voordeel
Door u te adviseren op fiscaal gebied, kunnen wij u helpen om zoveel mogelijk belasting te besparen. Dit geldt voor iedere vorm van belastingen, zoals inkomstenbelasting, dividendbelasting, erfbelasting en loonbelasting. Samen met u kijken we naar wat u als ondernemer fiscaal voordeel op kan leveren. Tevens kunt u bij ons terecht voor complexe, fiscale vraagstukken en voor het voeren van onderhandelingen met de Belastingdienst.

Fiscale wetten en regels
De fiscale wetten en regels veranderen voortdurend. Wij houden deze nauwlettend voor u in de gaten. Mochten er wijzigingen zijn die invloed kunnen hebben op uw situatie, dan stellen wij u direct op de hoogte. Zo kunnen wij snel inspelen op de veranderingen. Vanzelfsprekend kunt u altijd een duidelijke uitleg en toelichting van ons verwachten.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?
U kunt onder andere de volgende diensten bij ons afnemen:

  • Verzorging en begeleiding salarisadministratie
  • Verzorging aangifte vennootschapsbelasting
  • Verzorging loonadministratie
  • Verzorging aangifte en behandeling omzetbelasting
  • Verzorging aangifte inkomstenbelasting/premie volksverzekeringen
  • Behandeling verzoek- en bezwaarschriften in fiscale aangelegenheden
  • Behandeling van fiscale procedures
  • Advisering omtrent juridische en fiscale aangelegenheden

Fiscaal advies nodig?
Vul ons contactformulier in, bel 0252-220540 of stuur een e-mail naar info@acc-delange.nl

Aanmelden Nieuwsbrief

MevrouwHeer


Bij aanmelding stem ik in dat ACC De Lange contact met mij opneemt en ga ik akkoord met de voorwaarden en de privacyverklaring van ACC De Lange
Klik hier voor de privacyverklaring