U had al de mogelijkheid om uw werknemers van een eigen login te voorzien voor de online portal van Nmbrs. Hierin heeft u de keuze om de werknemers alleen toegang tot de salarisspecificaties te geven of een meer uitgebreide login die ook geschikt is voor het inzien van documenten, verlofsaldo’s en het uitvoeren van verlofaanvragen. Er is nu ook een gratis App voor tablets en smartphones beschikbaar.

Deze App biedt uw werknemers dezelfde functionaliteiten. De App voor IOS kan in de App Store gedownload worden en de App voor Android in Google Play Store. De App kan gevonden worden door in de zoekfunctie “nmbrs ess” in te geven en beide App’s zijn gratis beschikbaar.

Na het downloaden van de App dient er eenmalig een gebruikersnaam en wachtwoord ingevoerd te worden. Hierna kan er een pincode ingevoerd worden waarmee in het vervolg ingelogd kan worden. Bij het eenmalig invoeren van uw gebruikersgegevens kan er om een domein gevraagd worden. Hier kunt u “salarisxpr.nmbrs.nl” invullen.

Op de link Hoe werkt de NMBRS ESS app ziet u een korte instructievideo.

 

Ga terug

Aanmelden Nieuwsbrief

MevrouwHeer


Door aanmelding op de nieuwsbrief stem ik ermee in akkoord te zijn met de voorwaarden en de privacyverklaring van Accountantskantoor de Lange
Klik hier voor de privacyverklaring